Namenski Serveri (Dedicated Servers)
Za organizacije i preduzeća čije poslovanje u većoj meri zavisi od kvalitetnog, sigurnog i pouzdanog prisustva na Internetu, kao i za sve web aplikacije koje zahtevaju više tehničkih resursa i najviši nivo sigurnosti, najadekvatnije rešenje predstavlja Namenski Server. Uz našu profesionalnu podršku, proaktivnu sistemsku administraciju, praćenje rada servera (monitoring) i redovan dnevni backup, ovaj servis je jednostavno neprikosnoven kada su u pitanju profesionalne aplikacije.

DS-1

159

mesečno

Intel® Core™ i5 4570 Haswell
4 Cores x 3,2 GHz
2 x 2000 GB SATA HDD
16 GB DDR3 RAM
2 TB Mesečni transfer
Setup 199 €
 

DS-2

179

mesečno

Intel® Core™ i7 4770 Haswell
4 Cores(8HT) x 3,4 GHz
2 x 2000 GB SATA HDD
32 GB DDR3 RAM
3 TB Mesečni transfer
Setup 199 €
 

DS-3

199

mesečno

Intel® Xeon® E3-1275v2
4 Cores(8HT) x 3,5 GHz
2 x 2000 SATA HDD Raid Edition
Hardverski RAID kontroler!
32 GB DDR3 RAM
4 TB Mesečni transfer
Setup 199 €
Namenski Serveri - standardne konfiguracije
Navedene mesečne cene uključuju:
  • 24/7/365 tehničku podršku na srpskom ili engleskom jeziku, telefonom ili e-mailom
  • Proaktivni monitoring parametara servera i sistem dojave eventualnih problema u radu
  • Redovno ažuriranje softverskih paketa operativnog sistema
  • Osnovnu sistemsku administraciju, do 2 sata mesečno

‣ U okviru standardne ponude u mogućnosti ste da izaberete jednu od sledećih Linux distribucija: CentOS, Fedora, Ubuntu, openSUSE, Debian.

‣ Ukoliko imate posebne zahteve u vezi sa distribucijom ili želite Windows server, molimo Vas da nas kontaktirate radi konsultacije i dogovora.

‣ Namenski Serveri se hostuju na najsavremenijim serverskim platformama i višestrukim optičkim Internet linkovima. Za sve servise je obezbeđeno neprekidno i redundantno napajanje, kao i klimatizovani uslovi rada.

‣ Svaki namenski server ima na raspolaganju dve javne fiksne IP adrese, a po potrebi Burina.NET obezbeđuje sekundarni DNS za neograničeni broj domena registrovanih na Vaš primarni name server.

Na ovoj stranici je prikazan samo deo naše ponude - standardne konfiguracije pojedinačnih namenskih servera. Pored toga, za najzahtevnije primene Burina.NET projektuje i realizuje posebna rešenja, zasnovana na jednom ili više vrhunskih servera (High Availability Cluster Solutions), kao i najnaprednijim tehnologijama.
Ukoliko Vam je neophodna platforma visoke dostupnosti (high availability), skalabilno rešenje za Vaše poslovne aplikacije, molimo Vas da nas kontaktirate kako bismo zajednički razmotrili Vaše potrebe i na osnovu toga Vam napravili odgovarajući projekat sa najoptimalnijim odnosom kvaliteta i cene.
Dodatne opcije:
Dodatnih 8 GB RAM mesečno 20,00 €
Dodatni 1 TB HDD mesečno 15,00 €
Dodatni 2 TB HDD mesečno 20,00 €
Dodatni transfer 1 GB mesečno 0,25 €
Popusti na uplate za više meseci:
6 meseci 5%
12 meseci 10%
24 meseca 15%
Napomene:
Agencija Burina.NET nije u PDV sistemu.