Virtuelni Serveri (Virtual Private Servers - VPS)
Želite više nego što pruža standardan web hosting servis, ali nemate dovoljan budžet za sopstveni namenski server? VPS je pravo rešenje za Vas! Zakupite VPS na našim moćnim serverima, sa punim administrativnim pristupom i namenskim resursima dodeljenim samo Vama, po izuzetno prustupačnim cenama. Imaćete potpunu kontrolu nad svojim izolovanim serverskim okruženjem i softverom!

VPS-1

19 99

mesečno

80 GB HDD
1 GB RAM
1 TB Mesečni transfer
Dnevni backup

VPS-2

29 99

mesečno

120 GB HDD
2 GB RAM
2 TB Mesečni transfer
Dnevni backup

VPS-3

59 99

mesečno

500 GB HDD
4 GB RAM
3 TB Mesečni transfer
Dnevni backup
Virtuelni Serveri - Konfiguracije

‣ U okviru standardne ponude u mogućnosti ste da izaberete jednu od sledećih Linux distribucija: CentOS, Fedora, Ubuntu, openSUSE, Debian.

‣ Ukoliko imate posebne zahteve u vezi sa distribucijom ili želite Windows server, molimo Vas da nas kontaktirate radi konsultacije i dogovora.

‣ Virtuelni Serveri se hostuju na najsavremenijim serverskim platformama i višestrukim optičkim Internet linkovima. Za sve servise je obezbeđeno neprekidno i redundantno napajanje, kao i klimatizovani uslovi rada.

‣ Svaki virtuelni server ima na raspolaganju dve javne fiksne IP adrese, a po potrebi Burina.NET obezbeđuje sekundarni DNS za neograničeni broj domena registrovanih na Vaš primarni name server.

VPS setup i opcije:
Setup jednokratno 20 €
Dodatni 1 GB protoka mesečno 0,25 €
Popusti na uplate za više meseci:
6 meseci 5%
12 meseci 10%
24 meseca 15%
Napomene
Agencija Burina.NET nije u PDV sistemu.