Magento modul za 3D Nestpay e-Commerce (Srbija)

Magento modul za naplatu preko 3D Nestpay e-Commerce sistema, verzija za tržište Srbije

Ovaj softverski paket je idelano rešenje za povezivanje online prodavnice zasnovane na Magento platformi sa 3D Nestpay e-Commerce servisom za prijem online uplata platnim karticama koji pruža nekoliko banaka u Republici Srbiji. Bez obzira da li već imate online prodavnicu ili tek nameravate da krenete u taj poduhvat, jednostavna instalacija ovog modula ispunjava tehničke zahteve koje banka postavlja svakom potencijalnom prodavcu i omogućava vam da bez muke i u najkraćem mogućem roku vaša prodavnica dobije zeleno svetlo za početak produkcionog rada. Modul je razvijen striktno po tehničkoj specifikaciji i obuhvata sve specifičnosti koje važe za Republiku Srbiju, tako da je u potpunosti prilagođen domaćim uslovima u online poslovanju.

Možda najvažnije, ovaj modul pruža mogućnost da se u program e-Commerce uključite na lak, brz, a naročito jeftin način, izbegavajući potrebu za skupim i često dugotrajnim procesom razvoja sopstvenog softverskog rešenja za tu namenu.

Nakon instalacije našeg modula ostaju vam samo još dva jednostavna koraka do ispunjenja svih uslova potrebnih za uspešan prolazak testova:

  1. Kreiranje objedinjene legalne dokumentacije (opis procesa kupovine, izjava o zaštiti poverljivih podataka, izjava o povraćaju sredstava, spisak platnih kartica kojima se mogu vršiti transakcije preko e-Commerce sistema, itd..), i postavljanje obavezne opcije za prihvatanje tog dokumenta kao uslova poslovanja kupcu prilikom odabira ovog načina plaćanja,
  2. Brendiranje u skladu sa dokumentacijom banke – postavljanje logotipa Visa, MasterCard, Maestro kartica i njihovih programa na odgovarajuće stranice vaše prodavnice.

Za više informacija molimo javite nam se.

Obnavljajuće licence:
Osnovna godišnja licenca za 1 domen: domain.tld + www.domain.tld (ili po izboru) 100,00 €
Dodatni host na istom domenu, npr. shop.domain.tld (samo uz osnovnu licencu) 50,00 €
Permanentne licence:
Osnovna licenca za 1 domen: domain.tld + www.domain.tld (ili po izboru) 250,00 €
Dodatni host na istom domenu, npr. shop.domain.tld (samo uz osnovnu licencu) 125,00 €

 

Napomene:

VAŽNO: Za rad ovog modula neophodno je da na serveru postoji instaliran PHP 5.4 ili noviji, kao i PHP ekstenzija ionCube loader verzija 4.4.0 ili novija.
Agencija Burina.NET nije u PDV sistemu.